Visualització de contingut web

Com participar

Les administracions públiques valencianes o entitats privades poden tindre accessibles les seues dades geogràfiques en la IDEV de les maneres següents:

  • Creant una infraestructura de dades espacials pròpia de la seua entitat o organisme

Totes les dades de les IDE establides pels productors oficials de dades a escala tant provincial i local, com sectorial i privada dins del territori valencià, seran accessibles a través del node IDEV, sempre que el propietari haja informat la IDEV per a assegurar l'accessibilitat a aquestes.

Aquesta solució és apropiada per a aquells organismes que disposen de sistemes informàtics propis així com recursos per a la implantació d'una infraestructura de dades espacials pròpia.

  • Integrant les seues bases de dades de publicació en el node IDEV

Aquesta solució és l'aplicada en aquells organismes que tenen transferides les competències informàtiques a la DGTIC, o bé en altres organismes de l'Administració pública valenciana sota un acord de col·laboració.

En aquest cas, l'organisme allotjarà les seues dades de publicació, metadades i serveis en la infraestructura del projecte IDEV, que es troba centralitzada en la Direcció General de Tecnologies de la Informació i la Comunicació. El manteniment i l'actualització de la informació és responsabilitat de l'organisme propietari de la informació, que disposarà de bases de dades descentralitzades per a mantindre-la i actualitzar-la, així com l'administració de les seues dades en la base de dades de publicació IDEV.